Nieuws

14-09-2019

Film en buurtborrel

Op zaterdag 14 september draaien we weer een verrassings-film.

 

Om 16.00 uur starten we met een buurtborrel en aansluitend krijgen we weer een film te zien. Welke? Dat is een verrassing.

Met een vrijwillige bijdrage kom je In de 3 Krone tegemoet in de kosten. Breng vooral iemand mee als je daar zin in hebt!

 

 

18-09-2019

Kunstwandeling

Kunstwandeling

Ook in Utrecht hebben we veel kunst in de openbare ruimte. Hoe komt dat daar eigenlijk en wie heeft dat bepaalt. Geldt hier het adagio 'wie betaalt bepaalt'?

De wandeling is onder leiding van Jan Joost van der Slik en start op 18 september om 16.30 uur. Deze wandeling duurt ongeveer 1,5 uur en eindigt bij In de 3 Krone alwaar we nog even samen een drankje kunnen nemen.

Verzamelen op Vredenburgplein.

12-10-2019

Film: dubbelleven

Film: dubbelleven

Op zaterdag 12 oktober draaien we de film Dubbelleven van Ruud Bakker waarmee we het thema over de druk op/in de binnenstad willen bekijken.

De deur gaat om 15:30u open en we beginnen stipt om 16:00u.

Wij zorgen voor een hapje en een drankje en praten graag na afloop met je na over de film. Met een vrijwillige bijdrage kom je In de 3 Krone tegemoet in de kosten. Breng vooral iemand mee als je daar zin in hebt!

Aanvang:

 

23-10-2019

Gratis workshop Lampion maken

Gratis workshop Lampion maken

Het is weer bijna St Maarten! De parade is dit jaar op vrijdag 9 november. De workshop was vorig jaar zo'n succes dat In de 3 Krone heeft besloten om er ook dit jaar weer een te organiseren.

De materialen worden beschikbaar besteld door Sharting Arts Society (SAS) die voor de hele organisatie van het Utrechtse feest verantwoordelijk is.

Wanneer: woensdag 23 oktober 

Begin: 14:00 uur, eindtijd 16:00 uur

Kunstenaar Sjoerd Tolsma zal aanwezig zijn voor de creatieve ondersteuning en de creatieve touch.

Aanmelden kan via email naar lea.van.someren@planet.nl