Vacatures vrijwilligers

Bestuursvoorzitter gezocht

Onze huidige voorzitter van het bestuur gaat In de 3 Krone binnenkort helaas verlaten om zich te storten op de communicatie rondom de volgende gemeenteraadverkiezingen. Ook belangrijk natuurlijk, maar dan heeft In de 3 Krone natuurlijk wel behoefte aan een opvolger.

Voor de dagelijkse gang van zaken van het buurthuis In de 3 Krone is een beheergroep verantwoordelijk, allemaal vrijwilligers die zorgen voor een vlekkeloos reilen en zeilen. Dat maakt dat het bestuur wat meer op afstand staat en zich vooral bezighoud met de grote lijnen. In de 3 Krone is er trots op zonder structurele subsidie te draaien en al jaren lang een open huis te zijn voor de binnenstad.

Verder is In de 3 Krone samen met andere Utrechtse buurthuizen verenigd in het Dwarsverband om gezamenlijk op te trekken naar de gemeente, kennis te delen en waar mogelijk inkoop te regelen.

 

Ben jij betrokken in/bij de binnenstad, heb je een aardig netwerk, ben je in staat In de 3 Krone te vertegenwoordigen en kun je de voorzittershamer soepel hanteren? Neem dan contact op met janjoostvanderslik@gmail.com

Wanneer je iemand kent in jouw omgeving die geschikt zou kunnen zijn, stuur dit bericht dan door.

 

Hulp bij organisatie activiteiten

Het buurthuis bestaat bij gratie van veel enthousiaste buurtbewoners. In principe is het zo dat elke activiteit waar jijzelf aan zou willen deelnemen georganiseerd kan worden. Daar hebben we jou hulp wel bij nodig!!

 

Of het nu een pubquiz is, een maandelijkse muzikale avond, een literatuurclub of bedenk het maar, altijd zijn er vrijwilligers nodig die meehelpen met organiseren. Zo zijn we een 8 maanden geleden gestart met een buurtborrel en inmiddels is dat geworden tot de oude buurtpomp. Je kunt er onder het genot van een drankje te weten komen wat er speelt in de wijk of draait er een leuke fil. Een buurtborrel 'met...' zullen we maar zeggen.

 

Het is ontzettend leuk om iets te bedenken, op te zetten en te organiseren. Wie voelt er voor?

Lijkt het je iets, bel even met Lea (06-27286710) of Peter (06-12291341) en we maken een afspraak.

Vrijwilliger worden?

Altijd kunnen we vrijwilligers gebruiken. Of het nu gaat om het vervullen van de rol van gastheer of -vrouw tijdens het Open huis of het draaien van een bardienst bij buurtdiner of buurtborrel, hulp is altijd welkom.

En trouwens, het is ook nog eens 'n keer leuk om met buurtgenoten gezellig te kletsen en bij te praten.

Interesse? Laat het ons weten via  deze pagina>>